Löydä äänesi-
Löydät voimasi

Opi ja koe oman äänesi värähtelyn vaikutus ja herätä kehosi luontainen kyky parantaa itsensä. Kun löydät kadonneet nuottisi, saat takaisin harmoniasi, terveytesi ja yhteyden todelliseen minääsi. Ymmärrät kuka haluat olla ja kuljet tietoisesti kohti sellaista elämää, mitä olet aina halunnut elää.

Äänesi kertoo, kuka olet. Se on yhtä ainutlaatuinen kuin sormenjälkesi. Sen avulla voit ilmaista itseäsi, kommunikoida, mutta myös rauhoittaa ja hoitaa itseäsi. Työstämällä ääntäsi voit löytää potentiaalisi ja aidon itsesi.

 Uskallatko siis kohdata itsesi ja antaa itsellesi mahdollisuuden tulla parhaaksi versioksi itsestäsi nyt?  Oletko valmis löytämään sielun äänesi ja elämään ytimestäsi käsin?

 Äänesi on värähtelyä, minkä sielusi luo kehon tietoisuuden kera ja tuo sen kuuluvaksi.

Häpeätkö ääntäsi ja tunnet olevasi huteralla maaperällä esiintyessäsi. Palan tunne kurkussa saa sinut kakomaan.

On vaikea puhua omaa totuutta, jolloin puhe kuulostaa piipitykseltä eikä sitä kukaan ota vakavasti. Ääni on heikko ja rohisee.

Haluat löytää ääneesi sointia ja puhua omaa totuuttasi niin, että tulet kuulluksi. Haluat löytää sielusi äänen, mikä koskettaa sydäntäsi ja vie sinut kotiin.

Ja tiedät syvällä sisimmässäsi, että kaikki on mahdollista sinulle juuri nyt. On siis aika ryhtyä tuumasta toimeen.

Olemme kaikki luojia, vaikka yhteytemme omaan lähteeseen olisikin saanut kolhuja matkan varrella.
Oma äänemme avaa syvimmät muistot yhteydestäsi johonkin suurempaan, minkä olit jo unohtanut.  
Olet oman universumisi keskipiste ja värähtelysi vetää puoleesi asiat, mitkä kuuluvat sinun universumiin.

Ainutlaatuinen 12-viikon ohjelma 

Missä löydetään oman äänen, energiatyöskentelyn ja mindsetin avulla polku autenttiseen itseen. Näin et enää pienennä itseäsi, vaan nouset omaan voimaasi ja elät juuri sitä elämää, mitä varten olet tänne syntynyt.

Tankkaat puuttuvia värähtelyjä itseesi, löydät juuresi maadoitut. Kuljet eteenpäin sydämen johdattamana sisäisen äänen kuiskiessa  suuntaa. Sinun ei tarvitse enää puskea ja alat elämään ytimestäsi käsin.

Vapautat kehosi jumeista ja ohjelmoinneista, mikä vapauttaa sinussa tilaa ja antaa energiaa.
 
Voit vetää resonanssin lakien mukaan mitä ikinä haluat.  On aika luoda elämää kevyesti yhdessä. 

Katso mitä muut sanovat!

 " Merjan valmennuksesta ja Kumauta kulhoa -kursseista on ollut minulle valtavasti hyötyä. Olen löytänyt sisäisen voiman ja luonut itselleni uuden ammatin. Merja on inspiroiva ja kannustava valmentaja. Suosittelen Merjan kursseja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita äänien hoitavasta vaikutuksesta.

Elina Muotio
Äänikompassi

"Merjan valmennus on toiminut myönteisesti kaikilla elämäni osa-alueilla yrittäjyydestä perhe-elämään ja säätäminen on helpottanut kun pystyn paremmin keskittymään olennaiseen. Meditaatio on tullut arkeen mukaan ja sydänyhteys on auennut. Myös ääneni on paljon soinnikkaampi valmennuksen ansiosta ja ennenkaikkea ymmärrän paremmin kuka olen."

Mirkka Huhtamäki
Hyvinvointialan yrittäjä

 " Merjan äänihoidot, nettikoulutukset ja retriitit ovat olleet mun elämää mullistava kokemus. Merjan opit, kokemus ja näkemys jota hän jakaa on vieneet mut oman voimani äärelle ja antaneet niin paljon työkaluja omaan elämään. Oon löytänyt paitsi oman ääneni voiman, myös oman ilmaisuni ja vapauttanut täyden potentiaalini maailmaan Merjan oppien avulla. Suosittelen jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan ja löytää oma sisäinen voimansa ja sieltä lähtevä oma ilmaisu ja täysi potentiaali Merjan valmennuksia. 🤎 ”    

Sonja Bondarenko
Bondis Oy

 " Tämä valmennus on kyllä ihan huippu: sulta oppii niin erilaisia tekniikoita ja harjoituksia kuin teoriaakin.Lisäksi sulla on sydäntietoisuus mukana ja se tuntuu niin hyvältä.
Kerran minulla oli sellainen olo, että apua, näin paljon mun pitää tehdä... sitten muistin sun sanat, että kuuntele sydäntäsi. jotka tuntuvat hyvältä sydämessä."

Satu Haapala
Resonoiva ääni

Asiakastarinoita /-palautteita

"Ääneni on paljon soinnikkaampi nyt ja omaa ääntä on miellyttävämpää kuunnella.
Tuntuu, että olen päässyt paremmin yhteyteen omien tunteiden kanssa.  Sydänyhteys on auennut.
Valmennus on auttanut kotiasioissa niin, että tilaa ja huolenpitoa kotiympäristöä kohtaan on eri tavalla kuin ennen."

Mirkka

"Kun olin pitämässä puheen, niin olin rauhallisempi kuin koskaan aiemmin.

 Mua jännitti, mutta tuntui että pysyin silti maassa. Tunsin ne juuret. Pystyin olla paremmin siinä hetkessä, hengitin rauhallisesti ja oli tosi luonnollinen olo.

 Eli mun esiintymiseen/jännitykseen on ollu tästä kaikesta paljon apua.”"

Elina

"Tämä valmennus ja ääni on ollut minulle puuttuva pala. Koen, että valmennus on ollut matka ja valmennuksesta on jäänyt hyviä työvälineitä omassa voimassa pysymiseen..
 Valmennuksessa saatavat henkilökohtaiset äänitteet ovat  itselleni tärkeitä"

Kristiina

Autan ihania naisia ymmärtämään, että he itse 
luovat todellisuutensa ja pystyvät mihin vaan. 

Tämä on sinulle, jos…

  •    Haluat löytää ääneesi sointia ja puhua omaa totuuttasi niin, että tulet kuulluksi. Haluat löytää sielusi äänen, mikä koskettaa sydäntäsi ja vie sinut kotiin.
  •   Etsit itseäsi ja haluat oppia rakastamaan itseäsi. Tiedät, että sinun on aika jättää jäähyväiset itsesabotaasille ja olet valmis niin äänityöskentelyyn kuin myös energiatyöskentelyyn, jotta voit nostaa värähtelyäsi.  
  •  Haluat oppia käyttämään ääntäsi apuna rentoutumiseen, jumeista vapautumiseen tai vaikkapa energiatasosi nostamiseen. Tiedät, että ääni virittää ja tuo läsnäoloon, mikä on avain hyvinvointiin.  Harjoitusten avulla löydät varmuutta esiintymisiin vailla turhaa jännittämistä. 
  •  Tiedät, että on aika päästää epämääräisestä ahdistuksesta ja nousta omaan voimaan. Manifestoiminen ja oman elämän luominen sellaiseksi, kuin haluat sen olevan,on saavutettavissa. Vedämme puoleemme värähtelyymme sopivia asioita. Nyt on aika luoda yhdessä elämää kevyesti vailla puskemista.
  •    Kaipaat tukea oman potentiaalisi ja elämäntehtäväsi löytämisessä.
  •    Haluat muutosta ja oppia elämään virrassa puskematta.

Sinun ei tarvitse osata laulaa, vaikka käytämmekin omaa ääntämme.

Yhteys itseen


Tämä intensiivivalmennus auttaa sinua muuttamaan värähtelyjäsi ja vaikuttaa fyysisellä, tunne- ja psyykkisellä sekä energiatasolla, jotta sinun mahdollista tulla aitoon itseen ja omaan voimaan.
Valmennus auttaa sinua yhdistymään itseesi ja saada vastaukset omasta lähteestäsi. Ei siis mitään enkeleitä tai muitakaan systeemejä. Pääosassa olet sinä ja sinun elämäsi.

Autan sinut luomaan itsellesi rutiinit arkeesi, jotta tulet jatkossakin helposti tilaan, missä kuulet sydämesi kuiskauksen. Alussa ja lopussa henkilökohtainen äänianalyysi. Saat äänianalyysin perusteella henkilökohtaiset hoitoäänitteet sekä ääniharjoitukset, joista hyödyt koko loppuelämäsi ajan.

Autan sinua suhtautumaan rakkaudella itseesi. Puramme syvällä piilossa lymyileviä ohjelmointeja ja rajoittavia uskomuksia. Opettelemme luomaan tulevaisuuden muistoja ja elämään ytimestä käsin niin, että kaikki virtaa.  

Ajattele, sinussa on jo kaikki vastaukset itsessäsi. Tarvitset kenties vaan apua matkallasi kuullaksesi hienovaraiset viestit paremmin.

Selätät häpeän ja rajoittavat uskomuksesi, jotka pitävät sinua paikoillaan. Löydät turvan ja hoivaat sisäistä lastasi. yhdistät feminiinin ja maskuliinin ja tulet tietoiseksi, mistä tietoisuuden tasosta käsin toimit.
Annat kenkää itsesabotaasille ja otat kuskin paikan elämässäsi. Näin alat kukoistaa ja elämä tuntuu merkitykselliseltä.  
 
Valmennuksen työkalut:
1. lyhyet videot valmennus alustalla
2. ohjeet omaa harjoittelua varten
3. tehtävät alustalla
4. henkilökohtaiset äänitteet
5. yhteiset kyselytunnit zoomissa, ryhmän tuki
6. energiahoidot ja meditaatiot zoomissa
7. mentorointi zoomissa ja henkilökohtaisesti alustallaMiten valmennus toimii?

Kun tulet mukaan, sovimme ensimmäiseksi yhteisen ajan äänianalyysia varten. Teemme sen zoomissa, jonka jälkeen saat hoitavat äänitteesi. Äänitteitä kuuntelet 20x20min. päivässä. Sinun ei tarvitse keskittyä niihin, vaan voit kuunnella niitä vaikka tiskauksen lomassa.

Valmennusalustalla on joka viikko videot ja harjoitustehtävät. Ryhmällä on myös yhteinen harjoitus/energiahoito/kyselytunti joka viikko zoomissa. Nämä sessiot tallennetaan, joten voit katsoa ne myös jälkikäteen.

Olen sinun henkilökohtaisena tukena koko valmennuksen ajan. Jokaisen viikon lopussa on tehtävä osio, missä voit laittaa minulle henkilökohtaisesti viestiä. Siis tässä osiossa keskustelet ainoastaan minun eli Merjan kanssa. Muut eivät tätä näe. Tänne voin laittaa sinulle extramateriaalia oman tarpeesi mukaan.  

Bonusosiosta löytyy meditaatioita tukemaan sinun matkaasi ja saat valmennuksen ajan pääsyn Soiva Minä- heimoon.

Valmennuksessa yhdistyy nämä asiat:

1. verkkoalustalla olevat videot, jotka voit katsoa itsellesi sopivana ajankohtana.
2. ryhmän tuki ja yhteinen keskustelu alustalla olevalla yhteisö sivulla, mikä on facen tapainen sivu.
3. yksillöllistä mentorointia juuri sinulle

Valmennuksen aikana on myös mahdollisuuksien puitteissa lähitapaaminen ja loppujuhlat. Näihin on aina mahdollisuus osallistua myös etänä.


Valmennuksen aiheita

Aluksi teemme äänianalyysin äänestäsi

 Teemme valmennuksessa äänestäsi äänianalyysin ja saat kuunneltaksi äänianalyysin perusteellä hoitavia äänitteita. Valmennuksen loppupuolella tehdään uusi äänianalyysi, jolloin on helppo huomata muutokset.

Kuulet äänivärähtelyjen vaikutuksista 

Miksi ääni on niin tehokas apu ja miksi hyminä auttaa niin hyvin rentoutumisessa ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastaukset valmennuksessa.

Harjoittelet käyttämään omaa ääntäsi

Niin jumien ja traumojen työstämisessä kuin harmonisoinnissakin. Löydät vapaan hengityksen ja harjoittelet tasapainottamaan äänelläsi chakrat. Opit myös tuottamaan yläsäveliä.

Energiatyöskentelyä

Energiatyöskentely on valmennuksen tärkeimpiä asioita. Kun olet valmennuksessa, olet kuplassani ja energiani auttaa sinua eteenpäin koko valmennuksen ajan. 

Manifestointia ja mindsettiä

Teemme rutiineja manifestointi ja midset työskentelystä. Nämä työkalut auttavat sinua etenemään valitsemallasi tiellä.

Aikalinja työskentelyä

Ja sokerina pohjalla on tosi pidetty työskentely aikalinjojen kanssa. Opit mm. kuinka luodaan tulevaisuuden muistoja.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaa yleisimpiin kysymyksiin, jotka asiakkailla voi olla valmennukseesi liittyen, poistaen epäilyksiä ja esteitä, auttaen potentiaalista asiakasta ymmärtämään paremmin valmennusohjelmaasi.

Mitäpä, jos maailmassa on vaan pelko ja rakkaus. Joka ainoa hetki voit valita, yhditytkö pelkoon vai rakkauteen. Tämä on juuri yksi valmennuksen aihe. Kun löydämme kiitollisuuden, niin sydämemme kenttä laajenee. Hyvät asiat alkavat automaattisesti lisääntyä elämässämme. Ole siis rohkea ja kulje kohti omannäköistä unelmien elämää. Näin et tee hyvää ainoastaan itsellesi vaan kaikille ympärilläsi. Tästä muutoksesta hyötyy siis kaikki läheisesi myös. Elämänasenteesi on positiivinen ja vedät näin puoleesi lisää ihania asioita.

Meillä kaikilla on menoja, mutta monta kertaa on kyse siitä, mitä arvostamme. Toinen käyttää rahaa matkusteluun, kun toinen taas itsensä kehittämiseen. Ja jännä juttu, elämä kantaa, kun teet itsellesi tärkeitä asioita.
Esimerkiksi itse olen tällainen jatkuva itsensä kehittäjä. Ja soittimiakin rakastan yli kaiken. Nämä siis menevät minulla aina ylitse muiden hankintojen.
Voit ajatella myös, että onko sinulla varaa olla osallistumatta? Missä olet kahden vuodeen kuluttua, jos et tee mitään? Pohdi siis näitä kysymyksiä.

Valmennus tuntuu liian isolta jutulta juuri nyt. Tällöin voit tulla mukaan Soiva Minä- heimoon tai kesä retriitteihin.
Tule myös FB.ssä voimaannuttava ääni- ryhmään ja seuraa minua instassa ja youtubessa.

Meitä ihmisiä on moneen lähtöön. Osa ei voi sietää etäjuttuja. Kuitenkin tämä etänä toimiva valmennus ja koulutukset mahdollistavat oppimista ja eteenpäin menemistä ihan toisessa mittakaavassa kuin lähijutut. Itse koen tällaisen hybridimallin hyväksi, eli järjestän myös lähitapaamisen verkossa tapahtuvan valmennuksen lisäksi. Jos etä valmennus aiheuttaa sinulle puistatuksia, niin etsi lähivalmennuksia jostain muualta.

Olen kanssakulkijasi ja oppaanasi matkalla 

 Olen musiikin ja äänen ammattilainen, kirjailija ja valmentaja, jonka pääinstrumentti saksofoni vaihtui omaan ääneen ja erilaisiin hoitaviin soittimiin, kun sain hoidettua äänen avulla tinnituksen ja yliherkän kuulon.

 Koska olen itse hoitanut itseäni äänen avulla, niin tiedän, että se toimii. En ole kuitenkaan keksinyt pyörää uudestaan, sillä  meillä kaikilla on ääni ja olemme käyttäneet sitä aina.  Selvisin myös uupumuksesta ja huomasin, miten minun oma ääneni muuttui voimaantuessani ja alkoi soimaan paremmin. Löysin näin oman äänen parantavan vaikutuksen ja aloin tutkia sitä itseni kanssa lisää. Aloin pitämään rentoutusryhmiä ja myöhemmin opettamaan Sound Healingia ja yläsävellaulua.


Myöhemmin halusin vielä opiskella äänianalyysin tekemistä, sillä minua kiehtoi ajatus, että voin mitata äänessä olevat taajuudet ja opettaa hoitoäänitteiden lisäksi käyttämään omaa ääntä tasapainottumiseen.

Olen itse omassa elämässäni huomannut, että mikä vaan on mahdollista. Oman elämän koulu ja lukuisat kurssit sekä koulutukset ovat vieneet minut pisteen, missä haluan opettaa muille kaiken oppimani. Ja sitä on paljon, joten…valmennukssa sovellan sinulle, mitä sinä tarvitset juuri nyt. Rakastan auttaa ihmisiä ja rakastan työtäni. Voit olla vakuuttunut, että olen hyvä työssäni ja annan sinulle eväitä loppuelämääsi.

Valmentajana odotan, että teet oman työsi. Se voi olla äänitteiden kuuntelemista, ääniharjoituksia, kirjoittamista, meditaatioita…Valmennus on tarkoituksella intensiivinen, sillä näin olet valmiimpi värähtelyn muutokseen matkallasi.  

Kirjani Voimaannuttava ääni ilmestyi maaliskuussa 2023 ja sieltä voit lukea lisää oman äänen hyvinvointivaikutuksista ja Merjan omasta matkasta äänen parissa. Suosittelen sen lukemista.

Tarina ääniharjoituksesta

"Tein harjoituksen. Se oli voimakas. Etsin ns. taajuutta. Ensin äänen liu’uttaminen ei onnistunut lainkaan. Sitten huomasin, että liu’uttaessa hyppään alas tai ylös päin. Jotain jää välistä ja ääni on katkonaista. Luulen löytäneeni ainakin jonkin kohdan. Ainakin siitä syntyi hirveä älämölö ja pomppiminen ja hönkiminen ja silmistä valui kyyneleitä. Kamala hiki hetken aikaa. Rinnassa tuntui. Olin aivan loppu kun pysähdyin enkä meinannut jaksaa äännellä. Harmonisoin kuitenkin parhaani mukaan monocordin soinnin avulla ja pikku hiljaa se onnistui. Rauhoituin. Väsymyskin helpotti. Jotenkin rento olo tuli.”