TÄMÄ ON SINULLE ÄÄNIMALJAHOITAJA, SOINTUKYLPYOHJAAJA TAI HALUAT TULLA SELLAISEKSI...

SOUND HEALING SYDÄMENTYÖNÄ

Haluatko luoda itsellesi sydämentyön ja tulevaisuuden ammatin Sound Healingin parissa?

TÄMÄ ON SINULLE, JOKA

HALUAT OPPIa.

  Tämä valmennus on äänihoitajille tai sellaisiksi haluaville, jotka haluavat sukeltaa syvään päätyyn ja oppia Sound Healingia kokonaisvaltaisesti ValveMetodin avulla.

HALUAT TUKEA.
Haluat saada tukea, inspiraatiota ja ymmärrystä energioista matkallasi luoda sinulle työ, mikä on vailla puskemista ja kamppailuja.


haluat KEPEYTTÄ.

Tässä ajassa meidän on lopulta luovuttava raskaista taakoista ja alkaa elää kevyempää elämää. Kun olet työstänyt omat varjosi, olet myös parempi työssäsi.

Tällä hetkellä äänimaljahoidot ja sointukylvyt ovat todella suosittuja. Ihmiset tarvitsevat näitä meidän hektisessä maailmassamme enemmän kuin koskaan.

Saatat olla äänimaljahoitaja tai sointukylpyohjaaja, mutta sinulla puuttuu syvä ymmärrys äänestä ja sen mahdollisuuksista. Saatat myös haluta uusia työvälineitä työhösi, kasvattaa intuitiotasi ja luoda työtäsi uuden ajan yrittäjyydestä käsin.

 Vaikka Sound Healing on suosittua, niin kenttä on vähän kuin villi länsi

Sound Healingin alueella on tällä hetkellä jos jonkinlaista yrittäjää. Olen pahoillani sanoessani tämän, mutta kaikki eivät kenties osaa tai ymmärrä, miten voimallisen asian äärellä ollaan.

Ääni on värähtelyä ja käytettynä intention kanssa se on voimakas tapa hoitaa niin itseään kuin muita.

Yleinen ongelma on, että ihmiset soittavat liian kovaa. Enemmän ei ole parempi, sillä vähemmän on yleensä enemmän. Hiljaiset loppuun soivat äänet rauhoittavat ja ihme pääsee tapahtumaan hiljaisuudessa.

Sinun arvosi Sound Healerina tai äänimaljahoitajana ei ole siinä, että sinulla on mahdollisimman paljon soittimia. Pidä siis asiat yksinkertaisina!

Kaikki värähtelee, etkä sinä tee siinä poikkeusta. Vedät puoleesi värähtelyysi sopivia asioita resonanssin lain mukaisesti. Voit myös muuttaa värähtelyä ja virittää itsesi uusille taajuuksille. Voit auttaa myös muita Sound Healingin avulla.

Ainutlaatuinen valmennus sinulle, joka haluat tehdä tulevaisuuden työtä kevyesti


Tämä valmennus auttaa sinua niin työssäsi kuin henkilökohtaisessa elämässäkin, sillä emme voi erottaa niitä toisistaan.

Värähtelet ja värähtelysi vetää puoleensä sinulle juuri oikeat ihmiset. Opit valmennuksessa tekniikoita, joiden avulla pysyt luomaan niin työtäsi kuin elämääsikin ja pysyt jalat juurtuneena syvälle maahan samalla, kun olet yhdistynyt omaa lähteeseesi. Sydämesi avautuu ja luot työtäsi puskematta.

Olet oman elämäsi luoja. Aina. Onko tämä valmennus se puuttuva palanen, minkä tarvitset nauttiaksesi elämästäsi samalla kun autat ihmisiä ympärilläsi tulemaan myös omaan loistoonsa? Jos lukemasi kutkuttaa ja herättää kiinnostusta, niin käydään tilanteesi puhelussa läpi.

Katso mitä muut sanovat!

 " Merjan valmennuksesta ja Kumauta kulhoa -kursseista on ollut minulle valtavasti hyötyä. Olen löytänyt sisäisen voiman ja luonut itselleni uuden ammatin. Merja on inspiroiva ja kannustava valmentaja. Suosittelen Merjan kursseja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita äänien hoitavasta vaikutuksesta.

Elina Muotio
Äänikompassi

"Merjan valmennus on toiminut myönteisesti kaikilla elämäni osa-alueilla yrittäjyydestä perhe-elämään ja säätäminen on helpottanut kun pystyn paremmin keskittymään olennaiseen. Meditaatio on tullut arkeen mukaan ja sydänyhteys on auennut. Myös ääneni on paljon soinnikkaampi valmennuksen ansiosta ja ennenkaikkea ymmärrän paremmin kuka olen."

Mirkka Huhtamäki
Hyvinvointialan yrittäjä

 " Merjan äänihoidot, nettikoulutukset ja retriitit ovat olleet mun elämää mullistava kokemus. Merjan opit, kokemus ja näkemys jota hän jakaa on vieneet mut oman voimani äärelle ja antaneet niin paljon työkaluja omaan elämään. Oon löytänyt paitsi oman ääneni voiman, myös oman ilmaisuni ja vapauttanut täyden potentiaalini maailmaan Merjan oppien avulla. Suosittelen jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan ja löytää oma sisäinen voimansa ja sieltä lähtevä oma ilmaisu ja täysi potentiaali Merjan valmennuksia. 🤎 ”    

Sonja Bondarenko
Bondis Oy

 " Tämä valmennus on kyllä ihan huippu: sulta oppii niin erilaisia tekniikoita ja harjoituksia kuin teoriaakin.Lisäksi sulla on sydäntietoisuus mukana ja se tuntuu niin hyvältä.
Kerran minulla oli sellainen olo, että apua, näin paljon mun pitää tehdä... sitten muistin sun sanat, että kuuntele sydäntäsi. jotka tuntuvat hyvältä sydämessä."

Satu Haapala
Resonoiva ääni

Merjan työstä sanottua

"Tämä valmennus ja ääni on ollut minulle puuttuva pala. Koen, että valmennus on ollut matka ja valmennuksesta on jäänyt hyviä työvälineitä omassa voimassa pysymiseen."

Kristiina

"Valmennus oli mulle todella hieno kokemus ja inspiroiduin kovasti kaikesta mikä ei ollut entuudestaan tuttua. Heräsin uudestaan mm. vokaalilaulamisen maailmaan. Vaikuttavin oli mulle se pitkä rentoutus ja konkreettinen kokemus siitä ettemme kuule pelkästään korvillamme, vaan koko keho resonoi. Ja kuten taisin sanoakin, tuskin olen koskaan rentoutunut niin täysin tai ainakaan päässyt niin kuvakylläiseen maailmaan kuin silloin. Pirteä tyylisi opettaa oli tarttuvaa, tosin osasit myös rauhoittua."

Marjo

"Valmennus on rauhoittanut ylikierroksilla olevaa hermostoani ja näin koko kehoa. Olen päässyt myös kiinni vaikeisiin tunteisiin, joita olen vuosia yrittänyt monin keinoin työstää. Lisäksi olen saanut oivalluksia elämäni suunnasta ja tehnyt konkreettisia muutoksia mm. työni suhteen."

Marjaana

Autan herkkiä ja intuitiivisia naisia löytämään rohkeuden tulla näkyväksi ja viedä eteenpäin työtään Sound Healingin parissa.

Tämä on sinulle, jos…

 •    Haluat löytää ääneesi sointia ja puhua omaa totuuttasi niin, että tulet kuulluksi. Haluat löytää sielusi äänen, mikä koskettaa sydäntäsi ja vie sinut kotiin.
 •   Voit olla aloittelija tai jo kokenut konkari, vaikka äänimaljojen tai sointukylpyjen tekijä, ja haluat oppia lisää. 
 •  Haluat oppia käyttämään ääntäsi hoidoissa ja hoitavissa ryhmäsessioissa.
 •  Haluat oppia yläsävellaulua.
 •  Haluat tietää enemmän äänestä ja musiikista, jotta tiedät mitkä soittimet soivat hyvin yhteen ja milloin olisi hyvä käyttää niitä ja miten.
 • Haluat saada tukea ja neuvoja erilaisiin tilanteisiin työssäsi asiakkaiden kanssa.
 • Haluat oppia tekemään työtäsi monipuolisesti ja lisätä uusia soittimia repertuaariisi.
 •  Manifestoiminen ja oman elämän luominen sellaiseksi, kuin haluat sen olevan, on saavutettavissa. 
 • Haluat tehdä äänimaljahoitoja tai muita äänihoitoja, sointukylpyjä ja ryhmärentouksia  Haluat oppia lisää vaikka ääniraudoista, omasta äänestäsi, monochordeita tai vaikkapa rummusta 
 •   Haluat löytää oman äänesi ja tekemään hoitotyötä sydäntäsi kuunnellen   
 • Haluat elää lähteestäsi käsin ja löytää oman potentiaalisi  Voit olla aloittelija tai jo alalla pitkään toiminut 
 •  Haluat oppia energiatyöskentelyä sekä vetämään puoleesi sielun linjassa olevia asiakkaita.
 •    Haluat muutosta ja oppia elämään virrassa puskematta.

Voit tehdä työtäsi äänen parissa tai vasta aloittaa. Kaikki ovat tervetulleita tähän valmennukseen.

Sinulle, jotta voit olla paras asiakkaillesi

Sound Healing sydämentyönä on valmennus, missä mietitään yhdessä sinulle henkilökohtainen etenemissuunnitelma. Kartoitetaan työvälilneet ja suunta, mihin haluat kulkea. Mikä on sinun henkilökohtainen vahvuutesi. Mistä unelmoit ja minne haluat kulkea.

Tämä intensiivivalmennus auttaa sinua muuttamaan värähtelyjäsi ja vaikuttaa fyysisellä, tunne- ja psyykkisellä sekä energiatasolla, jotta sinun mahdollista tulla aitoon itseen ja omaan voimaan.
Valmennus auttaa sinua yhdistymään itseesi ja saada vastaukset omasta lähteestäsi, antaa tietoja ja taitoja Sound Healingista sekä auttaa luomaan työtäsi puskematta.

Autan sinua suhtautumaan rakkaudella itseesi. Puramme syvällä piilossa lymyileviä ohjelmointeja ja rajoittavia uskomuksia. Opettelemme luomaan tulevaisuuden muistoja ja elämään ytimestä käsin niin, että kaikki virtaa.  

Ajattele, sinussa on jo kaikki vastaukset itsessäsi. Tarvitset kenties vaan apua matkallasi kuullaksesi hienovaraiset viestit paremmin ja välittääksesi niitä asiakkaillesi.

Selätät häpeän ja rajoittavat uskomuksesi, jotka pitävät sinua paikoillaan. Löydät turvan ja hoivaat sisäistä lastasi. yhdistät feminiinin ja maskuliinin ja tulet tietoiseksi, mistä tietoisuuden tasosta käsin toimit.
Annat kenkää itsesabotaasille ja otat kuskin paikan elämässäsi. Näin alat kukoistaa ja elämä tuntuu merkitykselliseltä.  Vasta tästä käsin pystyt menestymään myös työssäsi. Ajattele, että kaikki on jo sinussa. Syvällä sisimmässä on siemen, mitä pitää hoivata, että se voi nousta kukoistukseen. Tässä valmennuksessa tarjoan sinulle tähän.

Tässä ajassa emme kilpaile toisiemme kanssa vaan teemme yhteistyötä. Kaikilla on omat henkilökohtaiset vahvuudet, joiden on aika tulla loistoonsa.
 

Ainutlaatuinen mahdollisuus syventyä hoitavan äänen/Sound Healingin parissa

Meneekö sinulla sormi suuhun Sound Healingin parissa? Et tiedä, mitä kannattaa opiskella ja missä järjestyksessä luodaksesi itsellesi sydämentyön. Rakastat äänimaljoja ja kaikkea hoitavaa ääntä ja olet kenties opiskellut jo jotakin. Saatat myös tehdä jo työtä hoitavan äänen parissa, mutta kaipaat tukea sekä lisäoppia.

Lisäoppi voi liittyä soittimiin, omaan ääneen tai oman työn luomiseen ja eteenpäin viemiseen.

Olen sinun henkilökohtaisena tukena koko valmennuksen ajan. Keskustelet ainoastaan minun eli Merjan kanssa. Muut eivät tätä näe. Täällä saatat saada itsellesi sopivia tehtäviä ja harjoituksia.

Teemme sinulle henkilökohtaisen suunnitelman etenemiseesi.


Kevään 2024 aikana pääset tähän upouuteen valmennusohjelmaan kuukausihinnalla, mikä on 620€/kk. aina kesäkuun loppuun asti.

Sisällön kohokohdat tai moduulit

Henkilökohtainen suunnitelma 

 Aluksi kartoitamme, mikä on intentiosi. Haluatko tehdä äänimatkoja tai sointukylpyjä ryhmille vai keskittyä yksilöhoitoihin. MIkä on soitinvalikoimasi ja haluatko oppia jotain uutta.
Millaista tukea tarvitset matkallasi.

Oppia ja inspiraatiota

Äänen ja energian saralla löytyy aina mielenkiintoisia asioita. Tämä on samalla matka omassa henkilökohtaisessa elämässäsi kuin työssäsikin.

Opit omasta äänestäsi sekä soittimista

Oma ääni on huikea työväline ja opettelet käyttämään sitä itsesi sekä muiswn hoitamisessa. Saat tietoa laajasta valikoimasta soittimia, joista voit  valita itsellesi uusia.

Energeettinen yrittäjyys

Luot omaa työtäsi uuden ajan yrittäjänä yhdessä muiden kanssa. Ei kilpailua vaan yhteen hiileen puhaltamista ja yhteistyötä.  Kun olet valmennuksessa, olet kuplassani ja energiani auttaa sinua eteenpäin. Opit kannattelmaan energiaa myös asiakkaittesi kanssa.

Miten vedän puoleeni sielun linjassa olevia asiakkaita?

Innostavaa ja yleisestä poikkeavaa lähestymistä omaan yrittäjyyteen.  Harjoittelemme energioita ja vetämään puoleemmesielun linjassa olevia asiakkaita. Luomme sydämentyön ykseydestä käsin.

Työstät omia varjojasi ja opit tekemään työtäsi uuden maailman energioissa.

Vasta kun työstät oma varjojasi, voit loistaa ja auttaa myös muita tekemään saman.

Usein kysytyt kysymykset

IKyllä voit. Äänimaljojen hoitavien taajuksien värähtelystä voi nauttia kuka vaan, ja missä vaan kunhan tietää mitä tekee. Ihmisillä on käsityksiä itsestään, että he eivät ole musikaalisia. Kuitenkin monet ovat, vaikka eivät sitä tiedostaisikaan. Sinun ei tarvitse osata mitään ennestään, koska autan sinua eteenpäin ja ohjeiden mukaan toimiessasi voi musikaallisuutesi sekä herkkyytesi nousta pintaan. Et ole vaan aiemmin tiedostanut omaavasi näitä taitoja.

Mitäpä, jos maailmassa on vaan pelko ja rakkaus. Joka ainoa hetki voit valita, yhditytkö pelkoon vai rakkauteen. Tämä on juuri yksi valmennuksen aihe. Kun löydämme kiitollisuuden, niin sydämemme kenttä laajenee. Hyvät asiat alkavat automaattisesti lisääntyä elämässämme. Ole siis rohkea ja kulje kohti omannäköistä unelmien elämää. Näin et tee hyvää ainoastaan itsellesi vaan kaikille ympärilläsi. Tästä muutoksesta hyötyy siis kaikki läheisesi myös. Elämänasenteesi on positiivinen ja vedät näin puoleesi lisää ihania asioita.

Meillä kaikilla on menoja, mutta monta kertaa on kyse siitä, mitä arvostamme. Toinen käyttää rahaa matkusteluun, kun toinen taas itsensä kehittämiseen. Ja jännä juttu, elämä kantaa, kun teet itsellesi tärkeitä asioita.
Esimerkiksi itse olen tällainen jatkuva itsensä kehittäjä. Ja soittimiakin rakastan yli kaiken. Nämä siis menevät minulla aina ylitse muiden hankintojen.
Voit ajatella myös, että onko sinulla varaa olla osallistumatta? Missä olet kahden vuodeen kuluttua, jos et tee mitään? Pohdi siis näitä kysymyksiä.

Valmennus tuntuu liian isolta jutulta juuri nyt. Tällöin voit tulla mukaan Soiva Minä- heimoon tai kesä retriitteihin.
Tule myös FB.ssä voimaannuttava ääni- ryhmään ja seuraa minua instassa ja youtubessa.

Meitä ihmisiä on moneen lähtöön. Osa ei voi sietää etäjuttuja. Kuitenkin tämä etänä toimiva valmennus ja koulutukset mahdollistavat oppimista ja eteenpäin menemistä ihan toisessa mittakaavassa kuin lähijutut. Itse koen tällaisen hybridimallin hyväksi, eli järjestän myös lähitapaamisen verkossa tapahtuvan valmennuksen lisäksi. Jos etä valmennus aiheuttaa sinulle puistatuksia, niin etsi lähivalmennuksia jostain muualta.

Olen kanssakulkijasi ja oppaanasi matkalla 

 Olen musiikin ja äänen ammattilainen, kirjailija ja valmentaja, jonka pääinstrumentti saksofoni vaihtui omaan ääneen ja erilaisiin hoitaviin soittimiin, kun sain hoidettua äänen avulla tinnituksen ja yliherkän kuulon. Olen siitä asti (2000-luvun alkupuoli) tehnyt äänihoitoja ensin soivilla äänimaljoilla, sen jälkeen tuli mukaan kristallikulhot ja ääniraudat. Myöhemmin hoitohin ja hoitaviin konsertteihin tuli mukaan oma ääni ja monochordit.

 Koska olen itse hoitanut itseäni äänen avulla, niin tiedän, että se toimii. En ole kuitenkaan keksinyt pyörää uudestaan, sillä  meillä kaikilla on ääni ja olemme käyttäneet sitä aina.  Selvisin myös uupumuksesta ja huomasin, miten minun oma ääneni muuttui voimaantuessani ja alkoi soimaan paremmin. Löysin näin oman äänen parantavan vaikutuksen ja aloin tutkia sitä itseni kanssa lisää. Aloin pitämään rentoutusryhmiä ja myöhemmin opettamaan Sound Healingia ja yläsävellaulua.


Myöhemmin halusin vielä opiskella äänianalyysin tekemistä, sillä minua kiehtoi ajatus, että voin mitata äänessä olevat taajuudet ja opettaa hoitoäänitteiden lisäksi käyttämään omaa ääntä tasapainottumiseen.

Olen itse omassa elämässäni huomannut, että mikä vaan on mahdollista. Oman elämän koulu ja lukuisat kurssit sekä koulutukset ovat vieneet minut pisteen, missä haluan opettaa muille kaiken oppimani. Ja sitä on paljon, joten…valmennukssa sovellan sinulle, mitä sinä tarvitset juuri nyt. Rakastan auttaa ihmisiä ja rakastan työtäni. Voit olla vakuuttunut, että olen hyvä työssäni ja annan sinulle eväitä loppuelämääsi.

Valmentajana odotan, että teet oman työsi. Valmennus on tarkoituksella intensiivinen, sillä näin olet valmiimpi värähtelyn muutokseen matkallasi.  

Kirjani Voimaannuttava ääni ilmestyi maaliskuussa 2023 ja sieltä voit lukea lisää oman äänen hyvinvointivaikutuksista ja Merjan omasta matkasta äänen parissa. Suosittelen sen lukemista.