Ääniraudat hoitotyössä

Haluatko oppia tekemään hoitoja ääniraudoilla? Tässä on upea koulutus sitä varten. Tämä on niin aloittelijoille kuin äänimaljahoitoja jo tekeville, jotka voivat laajentaa osaamistaan ottamalla ääniraudat mukaan työhön.
Et tule katumaan.

"JOKAISEN ÄÄNIHOITAJAN TULISI KÄYTTÄÄ MYÖS ÄÄNIRAUTOJA"
-Merja-

OPI TEHOKAS HOITOTAPA

Miten äänirautahoito voikin olla niin tehokas ja samalla niin lempeä. 

 ÄÄNIRAUDAT MAADOITTAVAT

 Ja tuovat ihanasti läsnäolovaksi. Kehon omat parantavat energiat lähtevät liikkeelle ja olet yhtä hymyä.

ääniraudat virittävät

 Ja edistävät kehon virtausta. Jumit lähtevät liikkeella, kun äänivärähtely kulkee läpi kehon.

Todella toimiva ja yksinkertainen tapa tehdä hoitoja

Äänirautoja on paljon erilaisia. Itse pidän toimivasta ja yksinkertaisesta tavasta tehdä hoitoja ja siksi opetan sen sinulle myös.

Meille kaikille on tärkeää maan värähtely eli schumannin resonanssi. Se maadoittaa ja kehon omat parantavat voimat liikkeelle.

Siksi suosin äänirautoja, jotka ovat viritetty samoille taajuuksille oktaavin lakia hyvåksikäyttäen.

Äänirautoja asetellaan keholle sekä soitetaan myös kehon kentässä.

Kurssilla harjoittelet tekemään hoitoja ääniraudoilla ja pidät päiväkirjaa tekemistäsi hoidoista. Kurssilla opit käyttämään äänirautoja hoidoissa sekä soveltamaan niiden käyttöä muihin tekemiisi hoitoihin ja terapioihin.

Äänirautoja on painollisia ja painottomia

Painollisten äänirautojen päissä on kuvan mukaiset pallukat. Näiden paikka ei ikinä muuteta. Painollinen äänirauta ei kuulu korviin voimallisesti, koska ääni kulkeutuu painollisista päistä alas ja kulkeutuu näin suoraan kehoon.

Painottomia äänirautoja soitetaan kehon kentässä/ kehon aurassa. Painottomat ääniraudat rauhoittavat ja rentouttavat, mutta niiden avulla voidaan myös löytää kehon kentässä olevia tukoksia.

Sekä painottomia että painollisia äänirautoja on eri pituisia ja ne voi olla viritetty oktaavin mukaan, jolloin kaikki ääniraudat sopivat toistensa kanssa.
 
Jos ääniraudat on eri taajuutta toisiensa kanssa, niitä ei voi käyttää yhdessä.

Miten oppiminen tapahtuu?

Äänirautakurssilla teet harjoitushoitoja heti alusta asti ja pidät päiväkirjaa niistä.
Lopuksi lähetät päiväkirjat ja videoit tekemäsi hoidon, jonka lähetät Merjalle. Tämän jälkeen meillä on yhteinen palautekeskustelu zoomin välityksellä.

Järjestän silloin tällöin lähipäiviä ja äänihoitajan retriittiin olet aina tervetullut harjoittelemaan hoitojen tekemistä.

Kurssialustalla on apetusvideot, joihin voit aina tarpeen vaatiessa palata.

Voit laittaa Merjalle palautetta ja kysymyksiä alustalla.
Voit myös kommentoida tai kysyä ryhmässä asioista.  Näin kaikki hyötyvät, kun vastaukset jää ryhmään.Mitä kurssista on sanottu

"Hei Merja ja lämmin kiitos loistavan hyvästä kurssista!   Nämä ääniraudat annettiin mulle tietoisuuteen tuossa joku aika sitten, ihmettelin asiaa että mikähän juttu tämä oikein on, ja kun pari päivää sitten sain aikaa googlata aihetta niin kylläpä kolahti - olen jo hurahtanut ilman ensimmäistäkään kosketusta äänirautaan. Huhhahhei! :D Mutta tästä sun kurssista on ollut niinniin paljon jo apua, pääsi kyllä het kärryille että miksi näitä rautoja mulle nyt ohjataan."

Nuppu

"Kiitos mahtavasta Live lähetyksestä ääniraudat hoitotyössä kurssilla. Oli mukavaa kuunnella keskustelua. Sain kysymykseen vastauksen lähetyksessä. Kysymystäni olen halunnut pohtia myös itse, sillä olen tiennyt vastauksen siihen äänimaljahoitojen perusteella ja nyt lähetyksessä se vahvistui, että asia on niin."

Riitta

"Kiitos, tälla kurssilla tulee tosi hyvin kaikki asiat kerrottua. Olen saanut paljon tästä kurssista, tämä on ihana. Minulle on myös tärkeätä, että pääsen palaamaan materiaaliin. Oma aikataulu menee sykleissä ja siksi verkossa opiskelu sopii minulle. Ääniraudat apunasi kurssilla voi rauhassa miettiä, mitä haluaa. Se oli myös sopivan pituinen ja halusin heti päästä ääniraudat hoitotyössä kurssille"

Elina

Miten kurssi etenee

Aluksi kuulet äänestä ja saat tiedot, miten etenet kurssilla

 On tärkeää, että tiedät äänen vaikutuksista työskennellessäsi äänihoitojen parissa. Kuulet myös äänirautojen historiaa.

Ääniraudoista tietoa

Miten ääniraudat vaikuttavat ja miten äänirautoja käsitellään. Millaisia äänirautoja tarvitset ja kontraindikaatioista.

Maadoitusta ja eettiset perusteet

Tärkeintä hoitojen tekemisessä on, että hoitaja on maadoittunut ja ymmärtää eettisiä periaatteita. Miten kohdataan ihmisiä ja pysytään omassa voimassa.

Ääniraudat kehon kentässä

Saat oppia, miksi ääniraudoilla hoitaminen voi olla todella tehokasta kentän/auran kautta.

Ääniraudat keholla

Vatsallaan ja selällään. Mitä äänirautoja käytät milloinkin.

Livetunnit

Kurssilla on livetunteja aina silloin tällöin. Niistä ilmoitetaan suoraan s-postiin ja niistä jää tallenteet sivuille.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittelen käymään ääniraudat apunasi kurssin, että saat paremmin käsityksen mitä äänirautoja tarvitset. Kannattaa laittaa minulle viestiä, mitä äänirautoja haluaisit hankkia. Tilaan äänirautoja aina aika ajoin, vaikka varsinaista varastoa en pysty pitämään.

Laita minulle tietoa ääniraudoistasi kurssialustalla. Katsotaan yhdessä, miten käytät jo omistamiasi äänirautoja.

Voit oman harkintasi mukaan ja varsinkin silloin, kun teet jo työksesti jotain muita hoitoja.

Tämä kurssi on täysin etänä. Teet harjoitushoitoja ja lopussa saat palautteen zoomissa etänä. Hinta on 497€. Jatkaessasi myyntisivulle näet hinnan ja osamaksu mahdollisuuden. Kun olet maksanut, pääset automaattisesti kurssille mukaan.

Voit kirjoittaa ja laittaa kysymyksiä yhteisöön, jolloin kaikki kurssilaiset näkevät ne tai osoittaa kysymyksesi ainoastaan Merjalle.

Olen kanssakulkijasi ja oppaanasi matkalla 

 Olen musiikin ja äänen ammattilainen, kirjailija ja valmentaja, jonka pääinstrumentti saksofoni vaihtui omaan ääneen ja erilaisiin hoitaviin soittimiin, kun sain hoidettua äänen avulla tinnituksen ja yliherkän kuulon.

 Koska olen itse hoitanut itseäni äänen avulla, niin tiedän, että se toimii. En ole kuitenkaan keksinyt pyörää uudestaan, sillä  meillä kaikilla on ääni ja olemme käyttäneet sitä aina.  Selvisin myös uupumuksesta ja huomasin, miten minun oma ääneni muuttui voimaantuessani ja alkoi soimaan paremmin. Löysin näin oman äänen parantavan vaikutuksen ja aloin tutkia sitä itseni kanssa lisää. Aloin pitämään rentoutusryhmiä ja myöhemmin opettamaan Sound Healingia ja yläsävellaulua.


Ääniraudat tuli elämääni, kun olin soitellut aikani kulhoja ja päähäni vaan tuli tieto, että tarvitsen vielä ääniraudat. Niinpä aloin etsimään äänirautoja netistä ja menin aivan sekaisin; niitä oli niin paljon. En todellakaan tiennyt, mitä minun pitäisi ostaa. Sitten löysin nämä schumannin resonanssin tasolla olevat ääniraudat ja ostin ne. Siitä lähti tieni myös äänirautoja opetellessa. Myöhemmin opiskelin vielä Espanjassa Sound Healingia ja siellä tehtiin hoitoja myös ääniraudoilla,
Oman elämän koulu ja lukuisat kurssit sekä koulutukset ovat vieneet minut pisteen, missä haluan opettaa muille kaiken oppimani. Kirja Voimaannuttava ääni ilmestyi maaliskuussa 2023 ja sieltä voit lukea lisää oman äänen hyvinvointivaikutuksista ja Merjan omasta matkasta äänen parissa. Suosittelen, että luet kirjan.

Palaute

"Verkko-opiskelu on sopinut hyvin elämäntilanteeseeni vauvan äitinä: olen voinut edetä opinnoissa omassa tahdissa. Voin lämpimästi suositella Merja Valveen kursseja kaikille, joita kiinnostaa äänen käyttö erilaisilla keinoilla oman hyvinvoinnin tukena sekä hoitotyössä. Kiitos Merja 💚" -Mirkka Huhtamäki, hyvinvointialan yrittäjä-

Kurssin opetussuunnitelma