Kumauta kulhoa- jatkokurssi

Äänimaljahoitojen suosio vaan kasvaa. Tule sinäkin oppimaan omassa tahdissasi vaikka vauvan päiväunien aikaan tai vaikkapa viikonloppuisin. Sinun ei tarvitse lähteä mihinkään ja lisäksi voit aina kerrata helposti ja palata videoihin,

OPISKELE ÄÄNIMALJA
HOITAJAKSI 

TULEVAISUUDEN AMMATTI

Tee nyt unelmistasi totta!. Opiskele etäyhteyksin  ja omassa tahdissasi kotoasi käsin, niinkuin Mirkka teki pienen lapsen äitinä ja loi itselleen uuden ammatin.

MITEN TÄMÄ TOIMII?
Tämä on jopa parempi tapa opiskella kuin lähikoulutus. Lähikouluksessa tulee paljon asiaa, jotka unohtuvat. Verkossa voit kerrata asioita milloin vaan ja tämän lisäksi zoomin välityksellä. Keskustelupastalla saat vastauksia kysymyksiisi ja kurssin aikana meillä on myös lähitapaamisia.

saanko todistuksen koulutuksesta?

Kyllä saat. Sinun on ennen sitä pidettävä päiväkirjaa harjoitushoidoista, tehtävä koe ja lähetettävä video tekemästäsi hoidosta. 

Miten Kumauta Kulhoa- jatkokurssi etenee

- Teet kurssilla harjoitushoitoja 30kpl. Etenet askel askeleelta. Ensimmäinen hoito on lyhyt. - Pidät päiväkirjaa tekemistäsi hoidoista.
- Teet kirjallisen yhteenvedon oppimistasi asioista Videoit pienen pätkän tekemästäsi hoidosta ja lähetät sen minulle Tai tulet äänihoitajan retriittiin kesällä, missä pystyn arvioimaan osaamisesi
- Sovit kanssani henkilökohtaisen palauteajan zoomissa, jonka jälkeen saat äänimaljahoitajan todistuksen  
- Voit esittää kysymyksiä ja kommentoida jokaisen osion jälkeen.  
- Voit halutessasi ostaa kauttani äänimaljat

Katso mitä muut sanovat!

 " Merjan valmennuksesta ja Kumauta kulhoa -kursseista on ollut minulle valtavasti hyötyä. Olen löytänyt sisäisen voiman ja luonut itselleni uuden ammatin. Merja on inspiroiva ja kannustava valmentaja. Suosittelen Merjan kursseja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita äänien hoitavasta vaikutuksesta.

Elina Muotio
Äänikompassi

" Hieman epäröiden lähdin mukaan Kumauta Kulhoa – verkkokursseille. Epärointi osoittautui turhaksi, sillä kurssi oli todella selkeästi jäsennelty ja rytmitetty, kuten kaikki Merjan kurssit. Tekstit ja videot tukevat toisiaan hyvin ja asia todella välittyi syvällisesti. Verkko-opiskelu on sopinut hyvin elämäntilanteeseeni vauvan äitinä: olen voinut edetä opinnoissa omassa tahdissa. Voin lämpimästi suositella Merja Valveen kursseja kaikille, joita kiinnostaa äänen käyttö erilaisilla keinoilla oman hyvinvoinnin tukena sekä hoitotyössä. Kiitos Merja 💚 " 

Mirkka Huhtamäki
Hyvinvointialan yrittäjä

 " Kiitos lämminhenkisestä ja selkeästä opetustavasta! Kurssi oli hyvin organisoitu, materiaali oli laadultaan erittäin hyvää ja osiot ja jaksot olivat omaksumisen kannalta sopivan pituisia ja onnistuneesti teemoitettuja. Oli hienoa päästä toteuttamaan kurssia ja harjoitushoitoja itselle sopivaan tahtiin. Jaksojen lopussa olleet Zoomit olivat hyvä tapa kerrata opittua ja saada tukea itsenäiseen opiskeluun. Olennaiset ja tärkeät asiat välittyivät verkkokurssiopiskelussakin hyvin ja perheellisenä, ei-pääkaupunkiseutulaisena tämä toteutustapa sopi minulle mainiosti. Lisäksi se, että materiaaleihin voi palata vielä vuoden ajan, on kullanarvoista! Iso kiitos koulutuksesta – asiakkaani ovat pitäneet rentoutushoidoistani ja olen tosi onnellinen, että lähdin tälle matkalle!” 

Sanna
Joogastudio Voikkaan Shakti

 " Yhteyden saaminen äänimaljojen maailmaan näiden koulutuksien kautta antaa paljon. Merjan asiantunteva, kokenut lähestyminen aiheeseen ja ihmisläheinen opastus lisättynä ymmärrettävään neuvomiseen antoi minulle hyvät eväät alkuun pääsemiseen. Niinkuin Merja sanoo, oppiminen jatkuu elämän edetessä, intuitiolla ja kuuntelemalla kulhojen kerrontaa. Ja kuinka tärkeä oppia näiden herkkien asioiden kanssa itsensä suojaaminen hoitajana." 

Tarja Rantala
Joogavintti

Olen kanssakulkijasi ja oppaanasi matkalla 

 Olen musiikin ja äänen ammattilainen, kirjailija ja valmentaja, jonka pääinstrumentti saksofoni vaihtui omaan ääneen ja erilaisiin hoitaviin soittimiin, kun sain hoidettua äänen avulla tinnituksen ja yliherkän kuulon.

 Koska olen itse hoitanut itseäni äänen avulla, niin tiedän, että se toimii. En ole kuitenkaan keksinyt pyörää uudestaan, sillä  meillä kaikilla on ääni ja olemme käyttäneet sitä aina.  Selvisin myös uupumuksesta ja huomasin, miten minun oma ääneni muuttui voimaantuessani ja alkoi soimaan paremmin. Löysin näin oman äänen parantavan vaikutuksen ja aloin tutkia sitä itseni kanssa lisää. Aloin pitämään rentoutusryhmiä ja myöhemmin opettamaan Sound Healingia ja yläsävellaulua.


Myöhemmin halusin vielä opiskella äänianalyysin tekemistä, sillä minua kiehtoi ajatus, että voin mitata äänessä olevat taajuudet ja opettaa hoitoäänitteiden lisäksi käyttämään omaa ääntä tasapainottumiseen.

Olen itse omassa elämässäni huomannut, että mikä vaan on mahdollista. Oman elämän koulu ja lukuisat kurssit sekä koulutukset ovat vieneet minut pisteen, missä haluan opettaa muille kaiken oppimani. Ja sitä on paljon, joten…valmennukssa sovellan sinulle, mitä sinä tarvitset juuri nyt. Rakastan auttaa ihmisiä ja rakastan työtäni. Voit olla vakuuttunut, että olen hyvä työssäni ja annan sinulle eväitä loppuelämääsi.

Valmentajana odotan, että teet oman työsi. Se voi olla äänitteiden kuuntelemista, ääniharjoituksia, kirjoittamista, meditaatioita…Valmennus on tarkoituksella intensiivinen, sillä näin olet valmiimpi värähtelyn muutokseen matkallasi.  

Kirjani Voimaannuttava ääni ilmestyi maaliskuussa 2023 ja sieltä voit lukea lisää oman äänen hyvinvointivaikutuksista ja Merjan omasta matkasta äänen parissa. Suosittelen sen lukemista.

Kurssin opetussuunnitelma