Itsehoitajille!

Jospa sinullakin olisi oma TAIKAKULHO

Jolla voisit hoitaa itseäsi ja perhettäsi. 

miksi tarvitseT

kumauta kulhoa intro kurssiN?

OLET AINA HAAVEILLUT OMASTA TAIKAKULHOSTA

Kurssilla opit. miten valitset äänimaljan eli taikakulhon ja saat ohjeita, miten valitset itsellesi parhaan.
 Voit myös ostaa äänimaljasi kurssin aikana.

värähtelyn vaikutus rauhoittaa
Taikakulhon värähtely kulkeutuu joka puolelle kehoasi tasapainottaen sitä.
 Laskeudut taikakulhon äänen vaikutuksesta tähän hetkeen.
LUOT PUHDISTAVAA VÄRÄHTELYÄ

Äänimaljat puhdistavat ja kohottavat värähtelyjä niin kotona kuin konttorissa.
Kopsauta hellästi taikakulhon kylkeen luodaksesi harmoniaa ympärillesi.

kumauta kulhoa intro on alkeiskurssi kulhojen eli soivien äänimaljojen maailmaan.

Itsehoitoon, rentoutumiseen, lasten rauhoittamiseen, iloa tuomaan, tiloja puhdistamaan...  
Opi elämänikäinen elämänlaatua parantava menetelmä ValveAkatemiassa!

KUMAUTA KULHOA -KURSSI AUTTAA sinua helposti...

ENSIMMÄINEN ASKEL

VALITSET OIKEAN TAIKAKULHON

ÄÄNIMALJAT ELI TAIKAKULHOT

Itsehoito taikakulhojen kanssa voi auttaa sinua pysymään tasapainossa hektisessä arjessa. Jos olet käynyt sointukylvyssä tai hoitavassa konsertissa, niin voit kotona jatkaa taikakulhosi kanssa ylläpitämään tasapainoasi. 

TOINEN ASKEL

OPIT OIKEAN SOITTOTEKNIIKAN

TAIKAKULHOSI SOI KAUNIISTI JA TASAISESTI

Vaikka taikakulhosta on helppoa saada ääniä ulos, niin joskus ne eivät ole kauniita tai hoitavia. Opettelemme kurssilla soittamaan taikakulhoa kauniisti, lempeästi ja oikeanlaisella tekniikalla.

KOLMAS ASKEL

 TAIKAKULHOSI SOINTI RENTOUTTAA

OPIT HOITAMAAN ITSEÄSI

Itsehoito taikakulhojen kanssa voi auttaa sinua pysymään tasapainossa hektisessä arjessa. Jos olet käynyt sointukylvyssä tai hoitavassa konsertissa, niin voit kotona jatkaa taikakulhosi kanssa ylläpitämään tasapainoasi. Opit myös tekemään itse äänirentoutuksia.

Mitä uudistettu KUMAUTA KULHOA -INTRO sisältää?

Uudistettu Kumauta Kulhoa- intro on laajempi kuin edeltäjänsä. Kurssi on nyt selkeällä alustalla, missä sinun on helppo opiskella ja opetuksiin voit aina palata nopeasti uudelleen. 

OPIT KURSSILLA MUUN MUASSA: 

 • ymmärtämään värähtelyn vaikutusta
 • hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi kulhon avulla
 • Tekemään rentoutuksia vaikka joogatuntisi loppuun
 • Saat vinkkejä äänimaljojen käytöstä lasten kanssa
 • Erilaisia soittotekniikoita, jotta saat enemmän irti
 • Minkälainen on hyvä kehon asento soittaessa
 • Valitsemaan itsellesi sopivan kulhon tarpeitasi vastaavaksi 
 • Löytämään sopivan kapulan soittoa varten
 •  Miten voit hoitaa itseä auran kautta 
 • Sekä saat tietoa myös muista soittimista

SAAT BONUKSENA MYÖS

 • Kattavasti tietoa kosheista, kristallikulhoista ja muista soittimista
 • Harjoituksia mm. maadoittumiseen, kipuun, uniongelmiin ym.
 • Opastuksen rentutumishetkien luomiseen niin aikuisille kuin lapsille
 • Vuodeksi  käyttöösi koko kurssin
 • Saat tilattua yhteensoivat äänimaljat kauttani, jos haluat

6

Viikkoa

3

Aiemmin pidettyä kyselytuntia

20+

Tuntia materiaalia

100%

Yhteisön tuki

Jos mietit vielä, onko KUMAUTA KULHOA -kurssi sinua varten, niin lue seuraavat kohdat ajatuksella...

Haluatko rauhoittaa hermostoasi?

Tämä ikivanha ja yksinkertainen äänimenetelmä tuo nopeasti iloa ja läsnäoloa elämääsi. Se saa sydämensykkeesi laskemaan ja hengityksen syvenemään. Sen avulla VAGUSHERMO aktivoituu ja tuo tullessaan monia terveyshyötyjä!

Tarvitsetko arkeesi pysähtymistä?

Itsehoito taikakulhojen kanssa voi auttaa sinua pysymään tasapainossa arjessasi. Jos olet käynyt sointukylvyssä tai hoitavassa konsertissa, niin voit kotona jatkaa kulhosi kanssa ylläpitääksesi tasapainoasi.

Haluatko luoda tunnelmaa hoitavan äänen avulla?

Äänimaljat auttavat tuomaan tilaan kohottavaa energiaa. Niiden avulla jähmeät energiatukokset purkatuvat ja katoavat. Saat myös vinkkejä rentoutustuokion pitämiseen.

ÄLÄ JÄÄ YKSIN OPETTELEMAAN, VAAN TULE MUKAAN

HOITAVAAN YHTEISÖÖN! 

Saat vinkkejä ja voit pyytää lisäapua, sekä jakaa kokemuksiasi muiden kanssa.

Voit kysyä kysymyksiä tai jakaa ajatuksiasi kurssin omalla keskustelualustalla.

Hei, olen oppaasi Merja!

Sairastuin vuosikymmeniä sitten tinnitukseen joka lopetti muusikon urani ja rupesin etsimään hoitokeinoja jolloin löysin taikakulhot ja sound healingin.

 Aloitin tekemään hoitoja tervehdyttämään itseni, se onnistui ja nykyään autan muita löytämään oma voima äänen, eri verkkokurssien ja valvemetodin avulla.
 
Kesäisin pidän myös muutamia Sielun ääni-retriittejä, ja hoitavia äänikonsertteja.

Muut ovat mm. sanoneet:
"Olet ihanan luonnollinen ja rento opettaja, turha jäykkyys karisee itseltäkin alkumetreillä."  

KATSO, MITÄ MUUT SANOVAT!

"Kurssi oli oikein hyvä ja hienosti toteutettu verkkokurssina. Osallistuminen oli helppoa ja opetusvideot olivat oivallisia. Niiden kautta opin paljon niin kulhojen ominaisuuksista ja historiasta, kuin soittamisestakin. Innostuin kosheista kulhojen lisäksi."

"Musta tosi selkeä ja ihana kurssi, juuri sellainen elämänläheinen. Oon vuosia tätä asiaa miettinyt kiitos sinulle ihan suuresti, mä oon tosi kiitollinen."

"Kyllä, suosittelisin kurssia introksi äänimaljojen maailmaan. Kurssi oli minusta tarpeeksi kattava. Aiheita ja asiaa oli tarpeeksi, mutta ei liikaa. Kurssia oli helppo opiskella."
             

"Kiitos, kurssi oli loistava. Omatahtinen opiskelu sopii itselleni ja videot olivat hyviä ja oikeastaan parhain muoto opettamiseen."

"Olen käynyt muualla viikonloppukurssin maljojen soitosta. Siellä harjoiteltiin paljon soittamista, mutta muu tieto jäi puutteelliseksi. Tämä kurssi täydensi hyvin edellistä kurssia, madalsi kynnystä soittaa ja antoi tietoja maljojen monista mahdollisuuksista.."

"Tämä on opettanut ymmärtämään mitä kaikkea äänellä voi parantaa itseä ja muita. Päässyt tutustumaan hurmaavaan musiikkimaisteriiin . Mahdollisuudet on rajattomat . Itse opettelen pienin askelin hoitamaan itseä ja puolisonani. Kiitos🙏💗"

"Minulla ei ole parannusehdotuksia vaan pidin kurssin sisällöstä sekä ohjaajan tyylistä videoissa."

"Minusta tämä kurssi oli mainio. Jopa yllätyin että tämmöistä asiaa voi opettaa etänä näin hyvin. Selität selkeästi ja lyhyet videot pitävät asian napakkana ja selkeänä.."

"Kurssissa oli paljon tietoa ja sopivan mittaisiksi videoiksi palasteltu asiat. Kävin videot uudestaan läpi.."

"Mielestäni kurssi oli juuri sopiva aloitus maljojen ja voicehealingin maailmaan. Tykkäsin rennosta tavastasi ohjata ja tuoda esille asioita. Oli helppo päästä "kyytiin" mukaan ja olen ollut tosi innoissani. Myös kaikki näytepätkät olivat tosi hyviä ja se, etteivät osiot olleet liian pitkiä.."

"Kiitos mielenkiintoisesta kurssista, näin itsehoidolla hyvä alkaa opettelemaan maljojen käyttöä ja jopa pyörittämälläkin saanut soittoa aikaiseksi, seuraavaksi olisi tarkoitus jatkaa jatkokurssilla, kunhan vielä hetken harjoittelen, odotan että pääsen hoitamaan tuttuja ihanilla maljoilla 😊."

"Ihana kurssi kuin kutsusta. Pari vuotta sitten hankittu ensimmäinen äänimaljani sai kurssin ansiosta syvemmän merkityksen ja pääsi viimein käyttöön ja sai toisen kulhonkin kaveriksi. Sopiva sisältö ja kurssin pituus, päästä sisälle soivien kulhojen maailmaan ja ymmärtää/kokea niiden voima. Inspiroivaa on kuunnella Merjan syvää sisäistä tietoutta, minkä kautta asioiden ydin on hyvinkin luonnollisesti helppo ymmärtää."

"Kiitos hyvästä kurssista. Se avasi hyvin kulhojen maailmaa ja herätti uutta kiinnostusta asiaan. Kun saan uusia kulhoja ja pääsen harjoittelemaan lisää tiedonjano varmasti kasvaa ja jatkokurssi kutsuu!."

"Kurssi oli mielestäni ihanan lämminhenkinen ja kodikas. Tunsin itseni tervetulleeksi kuin olisin ollut ystävänä kotonasi.."

"Pidin paljon kurssista. Tykkäsin siitä, että sai omaan aikaan opiskella.  Kiitos sinulle Merja, kurssi oli hyvin järjestetty, en keksi mitään paranneltavaa:)"

"Kurssi oli mielestäni hyvin rakennettu eheä kokonaisuus joka sisälsi kaiken tarpeellisen tiedon.."

"Oikein hyvä peruskurssi. Opin paljon äänimaljoista.."

"Kurssi oli kivasti kasattu, yksinkertainen ja nopea käydä läpi. Käytännönläheisyys oli kivaa, videoilta näki selkeästi miten esim tekniikka menee ja samalla selitettynä oli helppo ymmärtää. Eri video pätkät oli mielenkiintoisia tietopläjäyksiä opastusvideoiden lomassa.."

"Pidin kurssista! Uskon että opin kaiken tarvittavan. Kurssi oli kattava mutta silti selkeän yksinkertainen.."

"Ihana kurssi kuin kutsusta. Pari vuotta sitten hankittu ensimmäinen äänimaljani sai kurssin ansiosta syvemmän merkityksen ja pääsi viimein käyttöön ja sai toisen kulhonkin kaveriksi. Sopiva sisältö ja kurssin pituus, päästä sisälle soivien kulhojen maailmaan ja ymmärtää/kokea niiden voima. Inspiroivaa on kuunnella Merjan syvää sisäistä tietoutta, minkä kautta asioiden ydin on hyvinkin luonnollisesti helppo ymmärtää."

"Pidin kovasti tavastasi opettaa niin iloisesti ja jotenkin rennosti. Ei jäänyt sellaista tunnetta että voisi kauheasti tehdä jotakin väärin tai jännittää. Kuuntele intuitiotasi oli upea ohje tähänkin kurssiin. Ihana."

"Kurssi on ollut todella kattava ja monipuolinen, Kiitos siitä! ;)."

"Kurssi oli oikein hyvä ja hienosti toteutettu verkkokurssina. Osallistuminen oli helppoa ja opetusvideot olivat oivallisia. Niiden kautta opin paljon niin kulhojen ominaisuuksista ja historiasta, kuin soittamisestakin. Kiva oli saada tietoa myös muiden soitinten käytöstä esim. rentoutuksissa. Innostuin kosheista kulhojen lisäksi."

"Ihana aloituskurssi, sopiva sisältö ja kesto!"

"Kurssi oli monipuolinen ajatellen, että tutustuin äänimaljoihin ensimmäistä kertaa."

"Kiitos mielenkiintoisesta kurssista! Oli mukava päästä oppimaan lisää äänimaljoista ja ottaa vihdoin käyttöön omat koristeena olleet äänimaljat. Olen käyttänyt maljoja pääasiassa itsehoitoon, mutta sitten kun taidot kehittyvät lisää, niin haluaisin alkaa tekemään myös hoitoja muille. Kovasti kiinnostaisi jossain vaiheessa jatkaa opiskelua jatkokurssilla."

KUMAUTA KULHOA- INTRO

LIITY TÄNÄÄN MUKAAN! 

OSTA KERTAMAKSULLA

150€

OSTA KERTAMAKSULLA

SÄÄSTÄT 18€

 •  Opit hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi äänimaljalla
 • Opit perusperiaatteet äänirentoutuksen pitämiseen
 • Vastaan kyselytunnilla zoomissa kysymyksiisi
 • Liityt kasvavaan ja sinua tukevaan yhteisöömme
 • Mikäli sinulla ei ole omaa äänimaljaa, voit ostaa sen kauttani
 • Sinulla on pääsy kurssiin ainiaasti (Tai siis ainakin niin pitkään, kun sivuni on toiminnassa) 
 •  Sinulla on 14 päivän rahat takaisin takuu, jos tulet toisiin ajatuksiin, kunhan kurssia ei ole avattu
 • Heti kurssin aloitettuasi saat ohjeet kulhojen ostamista varten, ellei sinulla ole omaa kulhoa
 • Bonuksena saat tietoa myös muista hoitavista soittimista ja niiden käytöstä äänirentoutuksissa

MAKSA osamaksulla

56€

3 KUUKAUSI ERÄÄ

HELPPO KUUKAUSIERÄ x 3

 •  Opit hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi äänimaljalla
 • Opit perusperiaatteet äänirentoutuksen pitämiseen
 • Vastaan kyselytunnilla zoomissa kysymyksiisi
 • Liityt kasvavaan ja sinua tukevaan yhteisöömme
 • Mikäli sinulla ei ole omaa äänimaljaa, voit ostaa sen kauttani
 • Sinulla on pääsy kurssiin ainiaasti (Tai siis ainakin niin pitkään, kun sivuni on toiminnassa) 
 • Sinulla on 14 päivän rahat takaisin takuu, jos tulet toisiin ajatuksiin, kunhan kurssia ei ole avattu
 • Heti kurssin aloitettuasi saat ohjeet kulhojen ostamista varten, ellei sinulla ole omaa kulhoa
 • Bonuksena saat tietoa myös muista hoitavista soittimista ja niiden käytöstä äänirentoutuksissa

VIELÄ KYSYMYKSIÄ?

KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Opit perusasioita kulhoista sekä hoitamaan niillä itseäsi ja perheenjäseniäsi. Tämä on hyvä pohja, minkä jälkeen voi opiskella vaikka äänimaljahoitajaksi.

Todellakin, Kumauta Kulhoa - intro on tarkoitettu kaikille ja varsinkin uusille asian suhteen. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai taitoja.

Kyllä voit. Äänimaljojen hoitavien taajuksien värähtelystä voi nauttia kuka vaan, ja missä vaan kunhan tietää mitä tekee.

EI kuulu. tämä on oma itsenäinen virtuaalinen kurssikokonaisuutensa. Tämän käytyäsi voit halutessasi osallistua lähipäiviin ja retriitteihin. Suosittelen myös jatkokurssia syventämään osaamistasi ja oppimaan lisää tästä kiehtovasta aiheesta.

Jokaisen opetusjakson jälkeen on mahdollisuus niin kysymyksille kuin kommenteillekin. Kurssialustalla on myös kurssin oma Facebookin tapaan toimiva yhteisöryhmä, jossa voimme keskustella vain jäsenten kesken. 

Osta itsellesi lisämyyntimahdollisuus henkilökohtaisella opetuksella, niin sovin sinun kanssasi opetusajat. Opetus tapahtuu zoomissa.

Palautteet

5

Huippuluokitus
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
jenni-maria kärki kärki

äänellähoitamiseen innostusta

aiemmalle opille hyvä tuki. tämän myötä mielenkiinto äänen monipuolisuutta kasvoi.

1 year ago