KUULE HEIMOSI KUTSU

  Jätä taaksesi luonnoton suorittaminen...

ja yhdisty itseesi

mitä hyödyn jäsenyydestä?

soiva minä -heimo

Heimon jäsenyys auttaa sinua hyvinvoinnissasi ja henkisessä kasvussa  

TUTUSTUt LEMPEYDELLÄ PARHAASEEN KAVERIISI ELI ITSEESI

Mikään muu ei ole tärkeämpää kuin oma hyvinvointisi. Nyt saa tukka putkella suorittaminen hävitä kaukaisuuteen, kun tutustut itseesi ja alat kuuntelemaan viisaan kehosi viestejä.

LISÄÄ HARMONIAA ELÄMÄÄN 

 Stressi väistyy, kun kehoon virtaa hyvän olon hormoneja  hoitavien äänien avulla.
Tulet hiljaiseen tilaan, missä ajatuksesi saavat tauon ja aivosi laskeutuvat matalille taajuuksille. Voit kokea kenties saman, kun asiakkaani, joka sanoi, että: "Tuntuu, että olen nukkunut viikon unet tunnissa."

MEDITOIDA VOI MONELLA TAPAA

Kuka käskee meditoimaan hiljaa paikallaan, kun lempeä liike ja oma ääni kuljettavat ihanaan meditaatioon.
Oma ääni saa uloshengityksen pidentymään automaattisesti ja hermostosirauhoittumaan.

Soiva Minä -heimo auttaa sinua kolmen yksinkertaisen askeleen avulla...

ENSIMMÄINEN ASKEL

HELPOTUSTA STRESSIIN

Apua aivojen ja kehon hälytystilaan

Kun keho ja aivot ovat jatkuvassa hälytystilassa, silloin vitsit on vähissä. Hoitavat äänet ja lempeä liike auttavat nopeasti hyvänolon hormonit jylläämään ja olosi muuttuu kaaoksesta tasapainoiseksi.

TOINEN ASKEL

PELKOTAAJUUKSISTA RAKKAUTEEN

Valitsetko pelon vai rakkauden?

Kaikki värähtelee, koko maailmankaikkeus etkä sinä tee siinä poikkeusta. Pelossa eläminen vie kauas todellisesta itsestäsi. Kun värähtelemme elinvoimaisesti oman sielun soinnissa, niin olemme yhteydessä omaan lähteeseen, elämänvoimaan.

KOLMAS ASKEL

OLE OSA MUUTOSTA

Yhteisön voima kannattelee sinua

Tiesitkö, että ajatuksillasi on valtava voima. Ajatuksesi ovat myös värähtelyä. On tutkittu, että yhtäaikaa meditoivat ihmiset vaikuttavat ympäristöönsä siten, että meditoinnin aikana kaupungissa oli paljon vähemmän rikoksia kuin normaalisti. Meille on tärkeätä olla yhdessä vaikka etäyhteyksin ja luoda yhteinen heimon energia, joka kannattelee niin yksilöitä kuin yhteisöäkin.

Mitä saat SOIVA MINÄ- HEIMOSSA

Hiljainen hyminä on lempeä tapa virittää itseään

 • Vagushermo aktivoituu 
 • Hermosto rauhoittuu 
 • Hengitys syvenee
 •  Sydämen syke laskee 
 • Aivoaaltotaajuudet tasaantuu 
 • Värähtely tuo iloa soinnillaan 
 • Vahvistaa immuunipuolustusta 

Teemoja hoitava konsertti, liike-äänimeditaatio, lempeä jooga:

+ Linjautuminen
+ Maadoittuminen
+Tasapaino
+Hermoston rauhoittaminen
+Kiputilat...


KIRJASTOSTA LÖYDÄT

 • Hoitavia konsertteja
 • Liike- äänimeditaatioita
 • Lempeää joogaa
 • Luentoja
 • Musiikkia univaikeuksissa

Maadoitu ja yhdisty lähteeseen

Luentoja

Hoitavia konsertteja

Liike- äänimeditaatioita

Lempeää joogaa

Jos vielä pohdit, onko Soiva Minä- heimo sinua varten...

Oletko erkaantunut luonnon sykleistä?

Ennen vanhaan ihmiset istuivat piirissä nuotion ääressä. He menivät nukkumaan, kun aurinko laski ja heräsivät, kun aurinko nousi. Nykyihminen on erkaantunut luonnon sykleistä ja kadottanut itsensä. Nyt on aika kuunnella kehon viisaita viestejä ja yhdistyä maailmankaikkeuden rytmiin. 

Maadoittuminen hukassa?

Ajattelemme päivittäin yli 60.000 ajatusta. Elämme niin sanotusti päässämme. Soiva Minä - heimon yksi tärkeimmistä opeista on tuoda sinut yhteyteen aidon itsesi kanssa ja yhdistyä siitä nousevaan voimaan.

Yhteys itseen kadoksissa?

Maailma on pullollaan jos minkäkinlaista gurua. Soiva Minä - heimossa tiedämme, että jokaisella on oma voima ja yhdistyessä omaan lähteeseen löytää oman voimansa ja valonsa. Ole oma gurusi!

HEIMON JÄSENENÄ ET OLE KOSKAAN YKSIN


SOIVA MINÄ- HEIMO

Jaa tuntemuksiasi, kysy sinua askarruttavia kysymyksiä ja ole muuten vaan yhteydessä muihin heimolaisiin!

Hei, olen Merja!

Ehkä tiedätkin tarinani, miten olen äänen avulla hoitanut tinnituksen ja yliherkän kuulon. Minulle äänivärähtelyt ovat jokapäiväisessä elämässä läsnä ja haluan tuoda niiden hyödyt sinunkin saatavillesi.

Ääni merkitsee minulle itseilmaisua, henkistä kasvua, terveyttä ja hyvinvointia. Äänen avulla pääsee nopeasti itseen ja syvään meditaation tilaan terveysvaikutuksia unohtamatta.

Halusin perustaa Soiva Minä- heimon, jotta ihmisten on helppoa ylläpitää hyvinvointiaan ja kehittyä henkisellä tiellä ääniharjoituksien avulla.


KATSO, MITÄ HEIMOLAISET OVAT SANONEET!

"Kiitos uusimmasta joogasta. Nämä tekee niin hyvää."

"Kiitos konsertista! Olen kuunnellut sen nyt kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta mennessäni nukkumaan hetkisen ja hermostoa kuormittaneet päivän jälkeen. Ja toisen kerran aamulla herättyäni huonosti nukutun yön jälkeen. Lepoa, rauhaa, palautumista, paluuta kehoon."
 
"Kiitos joogasta. Niin ihana! Mä en voi ymmärtää miten mun mieli laittaa aluksi vastaan kun on tuoli mukana ja tehdään hitaasti. Mutta aina keho kokee tämän todella hyväksi ja kuulen kehon jumeja ja kireyksiä aivan toisella tavalla kun ns yrittää olla tehokas ja ääriliikkeissä. Hengitys lepo meditaatio liike yhdistyy tässä ihanasti."

"Kiitos Merja hoitavasta konsertista* Jälleen tuli tarpeeseen 😉 Kauan kesti, että päänsisäiset arjen ajatukset rauhoittuivat mutta lopulta sentään lepäsin vaan… Tänään erityisesti minulle resonoi monochord ja koshit…elähdyttivät ja ilahduttivat sielua 🙂 Kiitollinen olen tästä heimosta <3""Kiitos Merja liike- äänimeditaation tallenteesta, oli elvyttävä <3 Tein meditaation ja vokaalit vasta tänään ja yhdistin uuden kuun manifestointiin. Teki hyvää pysähtyä trooppisen lämpöisen illan keskellä ja kiittää, ihan kaikesta 😉"

"Kiitos hoitavasta konsertista. Äänet oli just perfect!!!! Ensimmäistä kertaa tunsin äänen värähtelyn kehossa ja kun tein mukana ääntä niin keho ”rätisi” välillä niin että nauratti 😄 kiitos"

"Tää on siis niin siistiä!!!! Menee varmaan vähän aikaa että saan tämän osaksi rutiinia! Mä olen niin onnellinen tuosta joogasta ja ääni liike meditaatiosta ja siis kaikesta! Halaus! Odotan ensi viikon tapaamista.".

SOIVA MINÄ- HEIMO

Liity TÄNÄÄN ja aloita heti

tULE MUKAAN YHDESSÄ OPPIVAAN YHTEISÖÖN

35€/kk.

KUUKAUSITTAINEN MAKSU

HEIMON JÄSENENÄ SAAT NÄMÄ KAIKKI!

 • Ylläpidä hyvinvointiasi Soiva Minä - heimon tarjonnalla
 • Heimossa on osioita niin hermoston rauhoittamiseen kuin jäykkään niskaan tai kiputiloihin.
 • Osiossa on lyhyitä ja helposti arkeen sujautettavia harjoituksia.
 • Löytyy myös pitempiä hoitavia konsertteja, lempeää joogaa ja liike- äänimeditaatioita jokaiselle mieltymyksen mukaan.
 • Tulossa myös oma osionsa musiikkia unen saantia helpottamaan.
 • Alustalla on oma keskustelupalsta, mikä toimii facen tapaan,
 • Voit olla heimon jäsenenä niin pitkään kuin haluat. Kuukausijäsenyyden voi perua milloin vain.
 • Soiva Minä- heimon LIVE-tapahtuma nyt Shantissa 30.5.2023  klo 16.30-18.30. Hinta 50€ ja kaverin kanssa 25€

TARVITSETKO LISÄÄ TIETOA?

KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Maksamalla heimon jäsenyyden pääset kirjautumaan alustalla ja aloittamaan heimon omassa tahdissasi omalta kotisohvaltasi.

Soiva Minä- heimo on syntynyt tarpeesta tuoda ValveMetodiin jo tutustuneille asiakkaille paikka, missä voi ylläpitää hyvinvointiaan ja jatkaa ääniharjoituksia omassa rauhassa ja omaan tahtiin. Voit olla myös uusi tämän asian tiimoilta, eli kuka vaan voi liittyä jäseneksi.

Laitat ostotapahtumassa korttisi tiedot ja sinua veloitetaan automaattisesti joka kuukausi. 

Voit peruuttaa heimon jäsenyyden sivuilta. Näin korttiasi ei enää veloiteta etkä enää pääse sivuille.

Kyllä. Sivuilta löydät esimerkiksi hermostoa rauhoittavan osion, mistä voit valita oman tuntemuksen mukaan, että rentoudutko hoitavassa konsertissa vai haluatko tehdä liike-äänimeditaation tai lempeän jooga. Sivuilta siis voi valita omaan hetkeen sopivat teemat ja harjoitukset.

On aivan sinun itsesi päätettävissä, miten paljon teet harjoituksia ja rentoutuksia. Tulosten kannalta on hyvä, että sitoudut säännölliseen harjoitteluun.

Kaiken voi käydä omassa tahdissa. Saat ilmoituksen kerroista, jollioin voit tulla H-hetkellä linjoille. Näistäkin jää materiaali sivuille, joten et menetä mitään, vaikka et ehtisikään paikalle juuri kyseisellä hetkellä.

Soiva Minä- heimon tapahtumat livenä paikan päällä ovat ainutlaatuisia jasilloin tällöin tapahtuvia. Niistä ilmoitetaan aina erikseen. Seuraava tapahtuma on Helsingissä joogakoulu Shantissa 30.5.2023 klo 16.30-18.30.

Palautteet

5

Huippuluokitus
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Leena Lindström

Liike-äänimeditaatio 1.2.2024

Olipa ihana liike-äänimeditaatio. Rentoutus oli lopussa niin täydellinen, että kuulin kyllä musiikin ja äänet, mutta en tiennyt, mitä Merja puhui. KIitos kiitos kiitos!

4 months ago
Heidi Nieminen

Hoitavakonsertti 23.8.23.

Hieno energia ja rentoutus! Nyt valmiimpana syksyyn! Kesän päättymisen haikeudesta irtipäästäminen helpotti myös!

9 months ago