Aivot kuntosalille-Forbrain®

Forbrain® kuulokkeet ovat kotikäyttöön suunnitellut kuulokkeet, jotka auttavat mm.muistia ja keskittymiskykyä.


Vie aivosi kuntosalille!

Nämä Forbrain® kuulokkeet vaikuttavat nimensä mukaisesti etuaivolohkoon aktivoiden sitä. Kyse ei ole siis normaaleista kuulokkeista, jotka laitetaan korville. Nämä kuulokkeet laitetaan korvan edessä oleville kuuloluille. Luuthan johtavat tehokkaasti ääntä. Nämä kuulokkeet siis aktivoivat aivoja eikä niillä ole niinkään tekemistä korvien kanssa.

Mikä näissä kuulokkeissa on sitten niin erikoista?

Kuulokkeissa on kolme osaa:

  1. korvien eteen kuuloluille laitettavat kuulokkeet
  2. mikki
  3. dynaaminen filtteri

Mikkiin puhutaan tai lauletaan ja tällöin kuulet oman äänen kuuloluittesi välityksellä. Luiden kautta värähtely kulkee kymmenen kertaa nopeammin kuin ilman välityksellä. Näin aivot saavat suoran palautteen puheesta. Dynaaminen filtteri taas suodattaa automaattisesti ääntäsi niin, että se korostaa välillä ylärekisteriä ja välillä alarekisteriä aktivoiden. Suodattimen tuoma äänen muokkaus yllättää aivot ja saa ne aktiivisiksi. Tämä tekniikka perustuu äänipioneeri korva- ja kurkkulääkäri Tomatis metodiin® ja suosittelee näitä Forbrain® kuulokkeita.

Kenelle Forbrain on?

Nämä Forbrain® kuulokkeet sopivat koko perheelle. Jos vaikka äidillä on tulossa luento, niin hän voi harjoitella puhetta kuulokkeitten kanssa, jotka auttavat muistamaan paremmin puheen. Yksi lapsista voi tarvita kuulokkeita vieraitten kielten oppimiseen ja toinen oppimisvaikeuksien helpottamiseen tai vaikka keskittymisvaikeuksiin. Lisäksi mummi voi käyttää näitä muistaakseen paremmin.

Näiden lisäksi Forbrain® kuulokkeita on käytetty menestyksekkäästi autistisilla lapsilla tai vaikka laulajilla. Tutkimuksia löytyy myös positiivisista vaikutuksista aivoinfarktin jälkeen.

Käyttö

Kuulokkeita käytetään 20min. päivässä puhuen mikrofoniin ja näin itse omalla äänellä aktivoiden aivoja. Jos haluaa intensiivisemmän harjoitusohjelman, niin tuon 20min. voi toistaa kolme kertaa päivässä.

Jos harjoitellaan kahdeksan viikkoa, niin sen jälkeen pidetään neljän viikon paussi ennen kuin aloitetaan uudestaan harjoittelu. Ethän treenaisi kuntosalillakaan kokoajan. Myös aivot tarvitsevat väliin levon.

Tällä linkillä

.

kuulokkeet

Mitä olen itse huomannut

Forbrain® kuulokkeet todella aktivoivat aivoja. Olo muuttuu valppaaksi, kun väsyneenä laittaa kuulokkeet ja alkaa puhumaan. Niiden käyttämisen jälkeen on myös helpompi keskittyä. Itse harjoittelen näiden kanssa myös laulua ja yläsäveliä.

Olen huomannut, että joillekin puhuminen Forbrain® kuulokkeilla voi olla tosi dramaattinen juttu. Sitä kuulee itsensä välittömästi. Yleensä ihmiset hiljentävät äänensä melkein olemattomiin ja hämmästyvät omaa ääntään. Äitini kommentoi, että kuulokkeiden kanssa hän kuulee oman äänensä niinkuin se oli nuorena ja ensimmäisen kerran jälkeen hän sanoi, että kuulee oman äänensä paremmin, vaikka oli jo ottanut kuulokkeet päästään pois.

Osta oma Forbrain® tästä: https://www.forbrain.com/?utm_id=3A5002799

Luokat : hoitavat äänet, Voimaannuttava ääni