MANIFESTOINTI -Meditaatiopaketti

Kolme meditaatiota, joiden avulla alat luomaan elämääsi uuden värähtelysi mukaisia asioita.

KIITOLLISUUS

Kiitollisuus nostaa energiasi korkealle. Olisikin hyvä tuntea kiitollisuutta päivittäin ja käyttää sitä apuna pitämään huolta omasta positiivisesta elämänasenteestaan.

 LUOMISMEDITAATIO

 Tässä meditaatiossa ohjeen sinua käyttämään myös omaa ääntäsi mukana. Tässä keskityt luomaan elämääsi asioita, mitä haluat kokea.

OMAN ELÄMÄN LUOMINEN

 Tässä meditaatiossa johdatan sinut syvään rentouden tilaan, missä voit kuvitella todeksi oman unelmaelämäsi. Kun se on totta mielikuvissasi, niin alat vetämään sitä puoleesi myös fyysisessä todellisuudessa.

Meditaatiot

Hei, olen Merja!

Ehkä tiedätkin tarinani, miten olen äänen avulla hoitanut tinnituksen ja yliherkän kuulon. Minulle äänivärähtelyt ovat jokapäiväisessä elämässä läsnä ja haluan tuoda niiden hyödyt sinunkin saatavillesi.

Olen käyttänyt meditaatioita aina hyväkseni elämässäni. Meditaatioita on olemassa hyvin erilaisia. Minun tekemäni meditaatiot sisältävät rentouttavaa monochordin sointia. mikä jo itsessään vie aivotaajuutesi thetataajuuksille ja sinun on näin helppoa vaikuttaa itseesi.KOLME MEDITAATIOTA

JOTKA AUTTAVAT SINUA OMAN ELÄMÄSI LUOMISESSA 

KOLMEN MEDITAATION HINTA

29€

KERTAMAKSU

PAKETISSA SAAT NÄMÄ KAIKKI MEDITAATIOT

  • KIITOLLISUUS
  • LUOMISMEDITAATIO
  • OMAN ELÄMÄN LUOMINEN

KATSO, MITÄ MUUT SANOVAT!

Kiitollisuusmeditaatio on niin huumaava äänimaailmaltaan ettei mitään järkeä! Todella vaikuttava. Siinä on helppo päästä positiivisiin viboihin!

NEED MORE INFORMATION?

USEIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Meditaatiot ovat käytössäsi aina.

Todellakin sopii. Kuka vaan voi kuunnella näitä ja työstää meditaatioiden avulla elämäänsä.

Kyllä, kun ostat meditaatiopaketin, voit valita myös toisen paketin alennettuun hintaan. 

Eivät ole. Ne ovat Merjan omia luomuksia alusta loppuun.

Ajaessasi autoa ei kuunnella ikinä meditaatioita. Aivot menevät matalille taajuuksille etkä ole tällöin paras liikenteessä.