Pelko vai rakkaus | Valvewellness.fi - Voimaannuttava ääni -blogi

Koska tunteesi ovat myös värähtelyä, niin on helppoa ymmärtää, miten rakkaus ja ilo ovat korkeampitaajuuksisia värähtelyjä.

Jos maailmassa on olemassa vain pelko ja rakkaus, niin kumman sinä valitset. Voit siis tehdä tietoisen valinnan värähteletkö pelon vai rakkauden taajuuksilla.

Elämme aikaa, jossa kollektiivinen pelko meinaa viedä mukaansa helposti. Pelko on melkein käsinkosketeltavaa, sillä meille tarjoillaan sitä joka tuutista.

Tällöin unohdamme, ketä olemme. Unohdamme valon, mikä meissä loistaa ja valtaamme sielumme mustalla pelkoenergialla. Tämän seurauksena me pienennämme itseämme.

Ihmisellä on valtavan suuri valo ja voima. Silti harva uskaltaa nousta omaan potentiaaliinsa ja elämäntehtäväänsä.

Kaikki negatiiviset tunteet, kuten häpeä ja pelko saavat jumitilaan. Siinä tilassa ei mikään liiku ja vetovoiman lain mukaan luot aina lisää ja lisää samaa.

Elämme värähtelyjen maailmassa, missä vallitsee resonanssin laki

Eli vedät puoleesi sitä mitä värähtelet.

Koska kaikki maailmankaikkeudessa värähtelee omalla tasollaan, niin on helpompi ymmärtää, että ajatuksemme ovat myös värähtelyä. Värähtely voi olla hidasta tai nopeaa. Hidas värähtely on sisältää negatiivisia ajatuksia kun taas kohottava ja positiivinen tuo energiaa ja kohottaa tunnetilaasi.

David Hawkins puhuu tietoisuuden tasoista värähtelynä. Hän on kirjoittanut tästä kirjassaan Power vs. Force. Jokaista tasoa kuvastaa perustunne. Koska musiikki ja oma ääni on nopea tunnetilan muuttaja, niin sitä voi käyttää hyväkseen aina silloin, kun on jumissa tai muuten vaan negatiivisissa fiiliksissä.

Ohessa Hawkinsin taulukko:

Oman äänen ja musiikin avulla voit saada pikaisen muutoksen tunnetilaasi. Ääni vaikuttaa hermostoon ja synkronoi aivoaaltotaajuuksia. Se, miten puhut itsellesi vaikuttaa myös terveyteesi. Hyväksyvä itsemyötätuntoinen puhe saa värähtelysi pysymään korkealla, kun taas jatkuva kritisointi ja itsensä vähätteleminen tuo tullessaan huonoa oloa ja vaikuttaa värähtelytaajuutesi laskemiseen.

Sielun sävel

Puhun sielun sävelestä, kun löydämme oman kotitaajuutemme ja yhdistymme lähteeseemme.Teemme tietoisia valintoja ja avaamme sydäntä kiitollisuuden voimalla.

Oma ääni on loistava tapa virittää itseään ja tulla “kotiin”. Me kaikki olemme ainutlaatuisia ja meidän pitää uskaltaa tulla autenttiseen itseemme. Tämän seurauksena pystymme luomaan omaa elämäämme sekä vaikuttamaan laajemmalti paremman maailman luomiseen.


LÖYDÄ ÄÄNESI- LÖYDÄT VOIMASI

Ääni on siis avain, kuka olemme ja kuka haluamme olla. Monet kuitenkin häpeävät ääntään eivätkä näin ollen pysty ilmaisemaan itseään ja tulemaan omaan potentiaaliinsa. Oman äänen löytäminen auttaa värähtelyillään kehomieltä kokoneisvaltaisesti virittäytymään. Aivot saa tarvittavia värähtelyjä ja kehoresonanssi virittää koko kehoa. Oman äänen avulla on helppoa maadoittua ja tulla läsnäolon tilaan, jolloin on helpompi puhua omaa totuuttaan ja tulla myös ymmärretyksi.

Kun oma ääni alkaa löytyä, sieltä tulee esiin myös omat unelmat ja se, mitä kohti haluaa elämässään kulkea. Ääni on värähtelyä ja sen avulla voi työstää tukokset ja löytää omaa potentiaaliaan. Se on matka omaan voimaan, missä oppii kuulemaan kehon viestejä ja alkaa elämään omasta ytimestään käsin sen sijaan, että eläisi ulkopuolisen maailman ehdoilla. Kun kuulee oman sisäisen viisautensa, niin mikään muu ei ole arvokkaampaa.

Mikäli sinua kiinnostaa Löydä äänesi- Löydät voimasi valmennus, niin voit varata kanssani puhelun, missä kartoitamme, olisiko tämä sinua varten.

Tästä linkistä pääset varaamaan puhelun kanssani

Voit tutustua äänen voimaan myös Soiva Minä- heimossa. Soiva Minä- heimo toimii etäyhteyksin ja siellä voit nauttia hoitavista konserteista sekä liike- äänimeditaatioista.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Soiva Minä- heimoon

Luokat : hoitavat äänet, Sound Healing, Voimaannuttava ääni